Utförsäljning: Roadcar 540 Modell 2017

IMG_8343.JPG
540 13.jpg
540 9.jpg
540 8.jpg
540 7.jpg
540 14.jpg
540 4.jpg
IMG_8344.JPG
IMG_8342.JPG
540 15.jpg
IMG_8343.JPG

Pris: 429 000kr

Information

Regnr YHJ655
ID-nr
Mer info Länk »
Allmänt omdöme Ny
Årsmodell 2017
1:a regdatum 2017-07
Fabriksgarantier t.o.m 2019-07
Övriga garantier Fukt & Täthetsgaranti
Motor 115HK
Motoreffekt 2,0 Motortyp: Fiat Euro 6
Totalvikt 3300KG
Tjänstevikt 2683
Max lastvikt 617
Mätarställning (mil) 228
Antal bäddar 2
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 541
Bredd 205
Höjd 258
Värme Truma
Färskvattentank Ja
Spilltank Ja
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja
AC Ja
Kylskåp Ja inkl. frysfack
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel Tonka
Leveransstatus Klar för leverans.
Övrigt Extrautrustad med: Cykelhållare Markis Basicpaket innehållande: Taklucka Mini Heki i sovutrymmet, duschutrustning, insynsskydd förarhytt, förarhyttsäte i boutrymmedesign, rullgardiner för mörkläggning i hela bodelen, mygggardin i skjutdörr, LED- utebelysning, elmanövrerad ingångstrappa Chassipaket innehållande:Man klimatanläggning, passager-airbag, passagerarsäte justerbart i höjdled, Fiat Captain Chair säten, elektriska & uppvärmda sidospeglar. Övrigt: Avdragbar moms, Airbag förare & passagerare, armstöd till hyttstolar, ,fjärrstyrt centrallås, gasolflaska, halvintegrerad, kassettoa, lastluckor, LED-lampor, myggnätsdörr, pilotstolar, servostyrning,takfönster,Taklucka - stor,Taklucka Heki,Tonade rutor,Truma luftburen värme. Road Car är en prisvärd plåtis som ingår i samma koncern som Pössl samt Globecar. Roadcar blir det perfekta sällskapet för dig som uppskattar mobilitet både i stad och på landsbygd. Förmånlig finansiering genom Ecster och Wasa Kredit. Med reservation för felskrivning. Er expert gällande Burstner, Carado och Roadcar. För mer information ring 0735-174535 eller maila och boka en tid för visning och provkörning och gör Er bästa husbilsaffär. Varmt välkomna, Östgöta Husbil www.ostgotahusbilsuthyrning.se

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:429 000kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit, en del av länsförsäkringar.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning