Utförsäljning Carado 339, mod. 2017

Carado 1.jpg
339 carado 2.jpg
Carado 4.jpg
image_dsc_0059_2 339.jpg
image_dsc_0056 339.jpg
Carado 3.jpg
carado 10.jpg
image_garage_ 339.jpg
339 2.jpg
Carado 1.jpg

Såld!

Information

Regnr YHJ450
ID-nr
Planlösning Länk »
Allmänt omdöme Nyskick
Årsmodell 2017
1:a regdatum 2017-07-05
Fabriksgarantier t.o.m 2019-07-05
Övriga garantier 5års Fukt & Täthetsgaranti
Motor 2,3TDI
Motoreffekt 130HK
Totalvikt 3495kg
Tjänstevikt 2895kg
Max lastvikt 600kg (+150kg)
Mätarställning (mil) 1050
Antal bäddar 2-3
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 699
Bredd 232
Höjd 290
Värme Truma Combi 6
Färskvattentank 120L
Spilltank 90L
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja
AC Ja
Kylskåp Ja, 167L
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel Casella
Leveransstatus Klar för leverans. Extrautrustad med: Lackerade stötfångare fram Isolerad spillvattentank Ombäddningsbar sittgrupp Tv hållare Tv o antenn Stora kylen 167L och separat frys. Truma Combi 6 Chassipaket innehållande: Klimatanläggning i förarhytt ESP inkl. ASR och Hillholder krockkudde passagerare fram elstyrda och uppvärmda sidospeglar, farthållare, förberedd för radio med högtalare antenn integrerad i sidospegel, passagerarsäte med inställbar höjd. Basicpaket innehållande: Midi-Heki (panoramataklucka), Mini-Heki duschinredning prylficka trätrall i duschen, clubstol med klädsel av samma typ som finns i bodelen, LED-belysning i bodelen, extra eluttag i takskåpet i köket, klädstång i våtutrymmet, eluttag i garaget. Markis Cykelhållare Gaslarm Brandsläckare Radio/cd Med reservation för felskrivning. Förmånlig finansiering genom Ecster och Wasa Kredit. Er expert gällande Burstner, Carado och Roadcar. För mer information ring 0735-174535 eller maila och boka en tid för visning och provkörning och gör Er bästa husbilsaffär. Varmt välkomna, Östgöta Husbil www.ostgotahusbilsuthyrning.se
Övrigt Nu stor utförsäljning av våra 2017 modeller. Vi har nu beställt 2018 modellerna och säljer ut de sista 2017 modellerna till kraftigt rabatterade priser som dessutom är rikligt extrautrustade, jämför oss gärna och gör Er bästa husbilsaffär hos oss. Varmt välkomna, Östgöta Husbil 0735-174535 alt. info@ostgotahusbilsuthyrning.se

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit, en del av länsförsäkringar.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning