Hobby Siesta 65 TL, 2013, Långbädd, 1900mil

Hobby 1.jpg
hobby 2.jpg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
hobby 9.jpeg
Hobby 1.jpg

Såld!

Information

Regnr DSM204
ID-nr
Allmänt omdöme Toppskick
Årsmodell 2013
1:a regdatum 2013-06
Fabriksgarantier t.o.m Besiktad
Övriga garantier Fukttestad!
Motor 2,2L TDI
Motoreffekt 125HK
Totalvikt 3500
Tjänstevikt 2870
Max lastvikt 630
Mätarställning (mil) 1900
Antal bäddar 3
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 699
Bredd 231
Höjd 278
Värme Truma
Färskvattentank
Spilltank
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja
AC Ja
Kylskåp Ja, Dometic slim tower kyl
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel
Leveransstatus Klar för leverans.
Övrigt Tillfälle: DSM204 Hobby enkelbäddar 2013 Totalvikt 3500kg Lastvikt 630kg Endast 1900mil 6växlad Längd 699cm, höjd 278 cm ABS bromsar Extrautrustning; Chassipaket AC Airbag förare och passagerare Antisladdsystem Stereo Elhissar Farthållare Fjärrstyrt centrallås Gasolflaska Servostyrning Mörkläggningsgardin Backkamera Larm Gaslarm Antenn TV/DVD Kyl 147L Innerskärmar för tystare körning Dubbla lastluckor Markis Cykelhållare Besiktad Fukttestad Med reservation för felskrivning. Kontakta oss på 0735-174535 och gör Er bästa husbilsaffär. Varmt välkomna och boka tid för visning och provkörning. Östgöta Husbilsuthyrning AB www.ostgotahusbilsuthyrning.se Östgötahusbilsuthyrning AB Om företaget: Nr 1 i Östergötland på uthyrning av premiumhusbilar och nu breddar vi även vårt till salu sortiment!

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit, en del av länsförsäkringar.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning