Dethleffs Fortero, 2009,endast 4300mil, drag!

004.JPG
010.JPG
009.JPG
008.JPG
006.JPG
057.JPG
052.JPG
045.JPG
033.JPG
044.JPG
040.JPG
034.JPG
035.JPG
036.JPG
053.JPG
058.JPG
046.JPG
061.JPG
004.JPG

Såld!

Information

Regnr CPU308
ID-nr
Allmänt omdöme Toppskick
Årsmodell 2009
1:a regdatum
Fabriksgarantier t.o.m
Övriga garantier
Motor 2,4TDI
Motoreffekt 140hk
Totalvikt 3850
Tjänstevikt
Max lastvikt
Mätarställning (mil) 4300
Antal bäddar 6
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd
Bredd
Höjd
Värme
Färskvattentank
Spilltank
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja
AC Ja, både bildel och bodel
Kylskåp Ja, stora ich separat frys
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel
Leveransstatus Klar för leverans.
Övrigt Dethleffs Fortero 6975 2009 6växlad Nya vinterdäck Kamkedja 4-6bäddar Elhissar ABS Multifunktionsratt med farthålllare Fjärrstyrt centrallås Elspeglar Kenwood stereo/cd/usb Backkamera med 7" färgskärm Tv med Oyster caro digital Vinkelkök Upplyftbar sovalkov AC i bildel och bodel Mörkläggningsgardiner förarhytt Stort kylsåp och separat frys 3st gasolhäll Köksfläkt Truma C6002 luftburen centralvärme med integrerad varmvattenberedare Toa med separat rymlig dusch Dubbla bodelsbatterier Markis (Ny 2014) Stege Takräcke 120W solceller (2x60) Stödben Fotsteg Dragkrok Kontakta oss på 0735-174535 och gör Er bästa husbilsaffär. Varmt välkomna och boka tid för visning och provkörning. Östgöta Husbilsuthyrning AB www.ostgotahusbilsuthyrning.se

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit, en del av länsförsäkringar.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning