Burstner Nexxo 729, 2014, Långbäddar!

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Såld!

Information

Regnr
ID-nr
Planlösning Länk »
Allmänt omdöme Nyskick!
Årsmodell 2014
1:a regdatum 2014-06
Fabriksgarantier t.o.m 2016-06
Övriga garantier Fukt- och täthetsgarantii tom. 2019-06
Motor 2,3L
Motoreffekt 130hk
Totalvikt 3500kg
Tjänstevikt 3060kg
Max lastvikt 440kg
Mätarställning (mil) 1590
Antal bäddar 2-4
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 739cm
Bredd 230cm
Höjd 275cm
Värme Truma
Färskvattentank 120L
Spilltank 90L
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja ink. Mp3,USB,Aux
AC Ja
Kylskåp Ja
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel Bianca Ascot/Mora P
Leveransstatus Finns nu hemma för visning, för mer info ring eller maila: info@ostgotahusbilsuthyrning.se Extrautrustad med: Champagnemetallic Dubbla lastluckor Markis Cykelhållare Chassipaket med farthållare, dubbla airbags, elspeglar, elhissar och klima med partikelfilter. Myggnätsdörr Radio Pioneer, mp3, cd, usb och aux. 0735-174535 www.ostgotahusbilsuthyrning.se
Övrigt

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit, en del av länsförsäkringar.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning