Burstner Nexxo 690G, Summer E. 2016, 148hk

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Såld!

Information

Regnr
ID-nr
Allmänt omdöme Ny
Årsmodell 2016
1:a regdatum 2016-08
Fabriksgarantier t.o.m 2018-08
Övriga garantier Fukt och Täthetsgarantier tom. 2021-08
Motor Fiat 2,3L TDI
Motoreffekt 148HK
Totalvikt 3500kg
Tjänstevikt 2885
Max lastvikt 615(+150)
Mätarställning (mil) 0
Antal bäddar 2(3)
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 699
Bredd 230
Höjd 275
Värme Truma Combi 6 med elpatron
Färskvattentank 120L
Spilltank 90L
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja
AC Ja
Kylskåp Ja, 145L
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel Bianca
Leveransstatus Klar för leverans!
Övrigt Utförsäljning av vår sista välutrustade Burstner Nexxo 690G, 2016 som har ett oerhört rejält lastutrymme med lastluckor på bägge sidorna: LED belysning 16 Alu. Fälgar ABS ESP inkl. ASR, Hill Holder och Traction Plus Silverlackerat förardel Summeredition utrustad: Remiss mörkläggningsgardiner Backspeglar el juster- och uppvärmningsbara Pilotstolar; klädsel klädda som bodelen Instrumentpanel klädd i krom Läderratt och läderklädd växelspak Klima Farthållare Multimedia- system inkl. Navigation och backkamera. Markis Dubbla lastluckor Skyroof Kombidosa utvändigt(230v/12v/Tv) Tv hållare Entré dörr Premium XL, bredd 70cm med fönster och myggnätsdörr Vinterpaketet Truma bestående av: Spillvattentank och rör isolerade och uppvärmda. Elektrisk golvvärme Elektrisk Tillsatsvärme för Truma Combi 6. Värme i både förar- och passagerarstol. Vintermatta Dubbla bodelsbatterier Trädekor Truffo Ros Tillvalsmöjligheter: Marknadens bästa spårsändare Gaslarm Brandsläckare TV Antenn Med reservation för felskrivning. För mer information ring 0735-174535 eller maila och boka en tid för visning och provkörning och gör Er bästa husbilsaffär. Varmt välkomna, Östgöta Husbilsuthyrning AB Nr.1 i Östergötland på uthyrning av nya premiumhusbilar, nu breddar vi även vårt nya Burstner och Roadcar till salu sortiment.

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit, en del av länsförsäkringar.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning