Burstner Nexxo 685, Utförsäljning!!

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

Såld!

Information

Regnr EYL826
ID-nr
Allmänt omdöme Nyskick
Årsmodell 2015
1:a regdatum 2016-05-10
Fabriksgarantier t.o.m 2018-05
Övriga garantier Fukt- och Täthetsgaranti tom. 2021-05
Motor Fiat 2,3L TDI
Motoreffekt 130HK
Totalvikt 3500kg
Tjänstevikt 2800
Max lastvikt 700
Mätarställning (mil) 2170
Antal bäddar 2-3
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 699
Bredd 230
Höjd 275
Värme Truma Combi
Färskvattentank 120L
Spilltank 90L
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja
AC Ja
Kylskåp Ja, 145L
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel Bianca/Wallis
Leveransstatus Klar för leverans!
Övrigt Nu säljer vi ut vår sista populära Queensbädd modell Nexxo 685 till kanonpris, köp nu och vi bjuder på vinterförvaringen. Motor: 2.3 M-Jet med 130 Hk Modell 2015 Uttagen 2016-05-10 L/B/H 6,99/2,30/2,75 Totalvikt: 3500kg Tjänstevikt: 2800kg Lastvikt: 700kg Bäddmått: 200x150 2års nybilsgaranti 5års Fukt- och Täthetsgaranti Truma Combi Radio Pioneer AVH-X5600BT med backkamera. Radio och TV förberedelse inkl antenn TV-hållare för LED TV Tv Gaslarm Brandsläckare L-sittgrupp Bredare entrèdörr med fönster Myggnätsdörr Skyroof Markis Cykelhållare Queensbed FIAT Chassi Paket Airbag passagerare Ytterspeglar elektrisk justerbara samt uppvärmda ESP inkl ASR Hill Holder samt Traction Plus AC bildel manuell inkl partikelfilter Pilotstolar klädda i inredningens tyg Farthållare med fartbegränsningar Möjliga tillval: Dubbla bodelsbatterier Marknadens bästa spårsändare GPS Förarmatta Bodelsmatta För mer information ring 0735-174535 eller maila och boka en tid för visning och provkörning och gör Er bästa husbilsaffär. Varmt välkomna, www.ostgotahusbilsuthyrning.se Östgöta Husbilsuthyrning AB Med reservation för felskrivning. Nr 1 i Östergötland på uthyrning av premiumhusbilar och nu breddar vi ännu mer vårt Burstner till salu sortiment!

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit, en del av länsförsäkringar.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning