Burstner Ixeo 734, 150hk, 2012 , Prissänkt!

Ixeo 734 ext..jpg
toa 734.jpg
Dinette 734.png
734 ixeo.jpg
dusch 734.jpg
ixeo 734 säng.jpg
Kök 734.jpg
ixeo 734 nedfällbar säng.jpg
Lastutrymme 734.jpg
Ixeo 734 ext..jpg

Såld!

Information

Regnr
ID-nr
Planlösning Länk »
Allmänt omdöme Nyskick!
Årsmodell 2012
1:a regdatum
Fabriksgarantier t.o.m 2014
Övriga garantier Fukt- och Täthetsgaranti 5år tom 2017
Motor
Motoreffekt 150hk
Totalvikt 3500hk
Tjänstevikt
Max lastvikt
Mätarställning (mil) 105
Antal bäddar 4
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 739
Bredd 230
Höjd 280
Värme Truma Combi 6
Färskvattentank 120
Spilltank 90
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja
AC Ja
Kylskåp Ja
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel Nova Amber
Leveransstatus
Övrigt Ytterbackspeglar uppvärmda och elektriskt ställbara, Farthållare . Airbag förarplats och passagerarplats. Elektriska fönsterhissar samt centrallås. Pilotstolar snurrbara Förarstol och passagerarstol (höj- sänk- och tiltbart underrede Vinterpaket; Golvvärme, elektrisk 230 V Djupurladdningssäkert fritidsbatteri i bodelen, Ah: 2 x 90 Truma Combi 6 2 batteri, Avloppstank uppvärmd och isolerad. Mörkläggningsgardiner Myggnät fönster och myggnätsdörr. Ljudsystem (radio med CD + 4 st högtalare) Möjliga Tillval: Gasollarm Brandsläckare LCD Tv 19 M DVD Beställ nu men betala och få leverans till vårstarten. Ring eller maila och boka tid för visning. Vi erbjuder även finansiering med endast 20% kontant. Varmt välkomna, Östgöta Husbilsuthyrning AB 0735-174535 www.ostgotahusbilsuthyrning.se Sämre läge men bättre priser och service!

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit, en del av länsförsäkringar.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning