Burstner Ixeo 726, 2015, Utförsäljning !

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Såld!

Information

Regnr ERB645
ID-nr
Allmänt omdöme Nyskick
Årsmodell 2015
1:a regdatum 2015-05-16
Fabriksgarantier t.o.m 2017-05
Övriga garantier Fukt- och täthetsgaranti tom. 2020-05
Motor 2,3l
Motoreffekt 130HK
Totalvikt 3500kg
Tjänstevikt 3032kg
Max lastvikt 468(+150kg)
Mätarställning (mil) 1644
Antal bäddar 4-6
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 735
Bredd 230
Höjd 285
Värme Truma Combi
Färskvattentank 120l
Spilltank 90l
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja
AC Ja
Kylskåp Ja
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel
Leveransstatus Klar för leverans!
Övrigt Utförsäljning av vår populära långbäddarmodell Burstner Ixeo 726G med den riktigt stora lastluckan som finns på bägge sidorna. 2015 2,3L TDI 130HK 6växlad Chassipaket; dubbla airbags, elbackspegel och uppvärmd, klima, ESP, ASR hillholder, Traction Plus samt farthållare, vintermatta och elektrisk golvvärme. Fiat Interiör Designpaket Pilotstolar Vinterpaket Truma Combi 6; Isolerad samt eluppvärmd spillvattentank, värme i förar- och passagerarstol, dubbla bodelsbatterier, elektrisk golvvärme samt vintermatta. Skinnklädd ratt och växelspaksknopp Alupanel och kromade instrument Myggnätsdörr Tv Digitalantenn Gaslarm Brandsläckare Markis Cykelhållare Med reservation för felskrivning För mer information ring 0735-174535 eller maila och boka en tid för visning och provkörning. Varmt välkomna, www.ostgotahusbilsuthyrning.se Östgöta Husbilsuthyrning AB Nr 1 i Östergötland på uthyrning av premiumhusbilar och nu breddar vi även vårt Burstner till salu sortiment!

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit, en del av länsförsäkringar.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning