Burstner Elegance 900G, 2011

Elegance 900G.jpg
Elegance interiör förardel.jpg
Husbilsbilder elegance 900 003.jpg
Elegance helhetsbild 1.jpg
Husbilsbilder elegance 900 005.jpg
Elegance quennsbed.jpg
Elegance dinette.jpg
Elegance belysning.jpg
Elegance smink.jpg
Elegance lastlucka.jpg
Husbilsbilder elegance 900 002.jpg
Elegance 900G.jpg

Såld!

Information

Regnr DLC993
ID-nr
Allmänt omdöme Nyskick
Årsmodell 2011
1:a regdatum 2011-06
Fabriksgarantier t.o.m 2013-06
Övriga garantier Fukt- och täthetsgaranti tom. 2016-06
Motor Motor Fiat 3,0L Mjet Maxi Turbodiesel
Motoreffekt 157HK
Totalvikt 5000kg
Tjänstevikt 4220kg
Max lastvikt 780kg
Mätarställning (mil) 1715
Antal bäddar 4
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 900
Bredd 230
Höjd 285
Värme ALDE-värme, vattenburen värme med varmvattenberedare
Färskvattentank 130l
Spilltank Uppvärmd
Markis Ja, 5m
Cykelställ Ja, 4
Radio/CD Ja, Kennwood
AC Ja, med partikelfilter
Kylskåp Tec Tower Dometic RMT 7655L+(150L kyl, frys o ugn)
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel Nova Amber
Leveransstatus Finns hemma för visning.
Övrigt Burstners yppersta lyxmodell Elegance 900G. Den som endast nöjer sig med det allra bästa. Värme i förar- och passagerarstol 120l Dieseltank Uppvärmd vattentank Elektrisk golvvärme Satelitanläggning Caro Digital Framstolarna går att justera - ryggstöden steglöst, sittdynorna går att höja eller sänka och att luta, framåt eller bakåt med ovanligt god sittkomfort. Värme i förar- och passagerarstol. Elektrisk nedfällbar dubbelsäng ovanför framstolarna. Sofistikerat belysningssystem med många belysningspunkter bla. elegant takbelysning men även i golv och under säng. Under dubbelsängens madrass finns ett komplett sminkbord som är utdragbart. Ventilationen ombesörjs av två stora takfönster, takventiler och luckor plus sju öppningsbara fönster, alla med myggnät. 900 Elegance är treaxlad och har Al-Ko lågramschassi vilket förutom bättre vägegenskaper även ger bättre lastegenskaper och förvaringsmöjligheter. Chassit har ett dubbelgolv med utdragbara förvaringslådor. Det stora "garaget" längst bak, får man in flera cyklar eller en moped om så önskas plus mycket mer. Varmt välkomna för visning! Östgöta Husbilsuthyrning AB 0735-174535 www.ostgotahusbilsuthyrning.se Sämre läge men bättre priser! Finansiering: 20% Kontant resterande avbetalning. Med reservation för felskrivning.

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit, en del av länsförsäkringar.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning