Bürstner Ixeo T. 710 G -fifty five,SAT, Vinterpaket

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Såld!

Information

Regnr
ID-nr
Mer info Länk »
Allmänt omdöme Ny
Årsmodell 2014
1:a regdatum
Fabriksgarantier t.o.m 2017
Övriga garantier Fukt- och täthetsgarantii tom. 2020.
Motor 2,3l TDI
Motoreffekt 130hk
Totalvikt 3500kg
Tjänstevikt 3030kg
Max lastvikt 470kg
Mätarställning (mil) 0
Antal bäddar 4/6
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 699cm
Bredd 230cm
Höjd 275cm
Värme Truma Combi 6E
Färskvattentank 120l
Spilltank 90l
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja
AC Ja
Kylskåp Ja, 160l
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel Manga Ascot
Leveransstatus Utrustad bla. med: Multimediapaket Navigator Backkamera Chassipaket Vinterpaketet Markis Cykelhållare Aluminiumfälgar Black Polish Dubbla lastluckor Stora kylen 160l
Övrigt Vi ger Er möjlighet till finansiering med endast 20%kontant insats. 2 års nybilsgaranti och 5 års fukt- och täthetsgaranti. Vi erbjuder Er kunder full trygghet, och har bevisat att det inte behöver vara sämre att köpa en husbil från oss som är en lite mindre firma, än en betydligt dyrare från de största aktörerna på marknaden. Nu för tiden är vi från transportstyrelsen Yrkesmässig importör. Välkommen att diskutera Er nya husbilsaffär med oss! Det har lönat sig för många andra nya husbilsägare att boka ett möte och visning med oss. Ring och boka tid för visning: 0735-174535 Nu bättre läge men ändå bättre priser och service, Varmt välkomna! Östgöta Husbilsuthyrning AB www.ostgotahusbilsuthyrning.se 0735-174535 Med reservation för felskrivning.

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit, en del av länsförsäkringar.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning